ElSensa Skincare

Belgian Flag Bornem

Hallo!

Mag ik me even aan je voorstellen?

Ik ben Els Kerremans, zaakvoerder van ElSensa Skincare. Sinds 2006 werk ik als schoonheidsspecialiste met de nadruk op een gezonde en huidverbeterende aanpak. Vanaf 2021 mag ik me ook kleurconsulente noemen, waardoor ik je nog beter kan adviseren.

Mijn doel? Jouw huid laten stralen!

De manieren waarop ik dat doe? Dat zijn er verschillende.

  • Van binnenuit door Advanced Nutrition Programme™ huidvoedingssupplementen aan te bevelen.
  • Van buitenaf door huidverbeterende producten te gebruiken en aangepaste behandelingen op maat met Environ® skincare & PCA Skin® producten.
  • Als kers op de taart, laat ik je huid stralen met de 100% minerale make-up van jane iredale. Met meer dan 25 jaar ervaring en een wereldwijde vindbaarheid in meer dan 50 landen, staat dit merk aan de top van de beautywereld!
 

Ik verzorg graag je make-up, maar leer je ook zelf alle kneepjes van het vak tijdens mijn workshops. Hierin kan je de producten en technieken ontdekken die ik doorheen de jaren heb verzameld.

Ik vind het belangrijk om me te blijven inzetten voor gelukkige klanten. Daarom bied ik als kleurconsulente meteen ook mijn enneagram kennis aan. Door de juiste contrastkleuren en jouw gelaatsvorm te bepalen, laat ik jou pas ElSensa buiten lopen wanneer je van top tot teen straalt.

groetjes,

Els

Prijslijst