NIEUW: LPG Endermologie

LPG een natuurlijk alternatief om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid,….) passief afslanken!

BodyShape Kortrijk Bekijken
Jun 16, 2024

Ik ben blij jullie belangrijk nieuws te kunnen vertellen. Enkele klanten die onlangs nog bij mij langskwamen waren er al van op de hoogte dat ik met een overname bezig was maar nu kan ik officieel aankondigen dat het zo ver is. 


Een woordje uitleg :


Een tijdje geleden ben ik met mijn collega Ine Reyntjens (Schoonheidsinstituut en Lignavita afslanking van Zwevegem) stevig gaan stappen tijdens een Markant wandeling en we hadden daar boeiende gesprekken, daaruit is een mooie opportuniteit gegroeid.


Na onze wandeling en veel babbelen  ben ik bij haar gestart met een LPG Endermologie behandeling. Ik deed mijn 10 beurten en moet eerlijk toegeven dat ik direct super enthousiast was met mijn resultaat! 


Omwille van gezondheidsredenen moet Ine jammer genoeg stoppen met haar instituut en behandelingen. Vandaar zijn we samen tot een mooi akkoord gekomen. Ik neem met veel plezier haar LPG toestel en klanten over. Ik zal Ine haar werk met veel enthousiasme en liefde verder zetten en Ine blijft mijn ervaren coach die me zal ondersteunen tijdens deze overdracht. 


Iedereen is vanaf aanstaande vrijdag 21/06 welkom voor LPG behandelingen alsook schoonheidsbehandelingen. De huidige klanten van Ine kunnen hun behandelingen gewoon verder zetten bij Bodyshape. 


Voor mensen die LPG nog niet kennen en kennis willen maken met dit veelzijdige en fantastische toestel organiseer ik opendeurdagen op: 


  •  vrijdag 21/06 van 9u00 tot 13u00
  • zaterdag 22/06 van 9u00 tot 14u00
  • maandag 24/06 van 9u00 tot 12u00 en van 15u00 tot 18u00 


Tijdens deze opendeurdagen kan je een demo boeken voor 35€.


Wat is LPG Endermologie: De mechanische stimulatie van cellen op een natuurlijke en pijnloze manier. De LPG behandelingen kunnen ingezet worden voor: 


  1. het gelaat : de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur opnieuw op gang brengen, rimpels behandelen, huid verstevigen, dubbele kin behandelen 
  2. het lichaam: behandelen van cellulite, de huid: buik en billen verstevigen, vetten afbreken en afvoeren (afslanking), zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten behandelen 


Lees gerust alle info over de mogelijkheden van LPG op de website onder AANBOD. 


Er is uiteraard een mooie actie aan gekoppeld: 

Bij opstart van een 10 - beurten abonnement (ideaal om nu te starten en tegen de zomervakantie buik en billen te verstevigen en cellulite weg te werken) krijg je GRATIS een doosje RESLIM afslankthee en 1 doosje BELLY Relief thee t.w.v. 68€!!


Reslim afslankthee werkt afslankend, ontzurend, op lymfedrainage en stopt cravings naar zoet.


BELLY Relief ondersteunt de darmflora, zorgt voor een optimale spijsvertering, een normale stoelgang waardoor afslanken gemakkelijker wordt.


Deze 2 thee’s zijn ideaal in combinatie met LPG behandelingen voor een optimaal resultaat! 


Wil je graag eens komen testen? 


Schrijf je dan snel in via info@bodyshapekortrijk.be of 


via whatsapp: 0493/ 96 19 42 


Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt en de inschrijvingen komen snel binnen.
Gezonde groeten, 


Barbara